Hoge gebouwen en bomen vanaf onder gefotografeerd

Thuis in de toekomst

Dat is onze belofte

Vanuit een vertrouwde basis werk je aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld. Je gaat onder de vleugels vandaan om zelf te gaan vliegen. Je verkent je weg naar zelfstandigheid. Naar een beroep. En vaak reis je daarna nog verder, binnen je beroep of daar voorbij.

Kennis speelt in die reis een grote rol. Je hebt kennis nodig. Maar het gaat vooral om jezelf; je ambitie, je persoonlijke vaardigheden, je dromen, je zelfkennis, je talent in sociale omgang en samenwerking.

In die ontwikkeling is Yuverta een vertrouwde basis voor je. We bieden de geborgenheid van een goed thuis, waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontdekken. Met al je talenten en mogelijkheden, maar ook je twijfels en uitdagingen. En we zijn ook de basis waar je altijd terug kunt komen als je al werkt, maar nieuwe kennis en vaardigheden nodig hebt. De docenten staan altijd achter je, maar je hebt zelf de regie.

De route naar de toekomst loopt bij Yuverta over het blauw-groene pad. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld.

Dat werk doe je op school en online, in teams en zelfstandig, binnen de deur of daarbuiten, in samenwerking met bedrijven en experts uit de regio. Het blauw-groene programma dat we bieden is veelzijdig, dynamisch en altijd in beweging. De wereld is dat tenslotte ook.

Ben je benieuwd naar je toekomst? Dan voel je je thuis bij Yuverta.

Lees meer