omhoog

Onze school

Yuverta chr. vmbo Rijnsburg is een school met een christelijke identiteit. Dat merk je aan onze dagopeningen en de Kerst- en Paasvieringen. Hier besteden we aandacht aan geloof en geloofszaken van onze multiculturele samenleving. Zo dat je daar positief maar ook kritisch mee om kunt gaan. Tolerantie is daarin voor ons heel belangrijk.

We zijn een kleine school waar iedereen elkaar kent. Binnen ons onderwijs is er ruimte voor ontwikkeling en kun je (digitale) leerroutes volgen in je eigen tempo. 

iPad in de klas

Leren met je iPad is niet alleen leuker, maar ook beter! Want dat betekent leren op je eigen manier en tempo. Dit doen we op een interactieve, spannende manier. We zien ook op welke manier jij het beste leert. Zo kunnen we je beter verder helpen.

Internationaal

Wij vinden het belangrijk dat je meer van de wereld leert kennen. Bij  verschillende vakken leer je de wereld pas echt kennen. Als we gaan ontdekken welk beroep goed bij jou past, kijken we ook hoe er in het buitenland gewerkt wordt en welke kansen daar misschien ook voor jou zijn.

Vernieuwend leren

Elke leerling is anders en daarom werken wij met vernieuwend onderwijs. Je start elke ochtend met je coach en ga je leerdoelen voor jezelf opstellen. Naast reguliere lessen krijg je ook keuzewerktijd en wordt er veel aandacht besteed aan leren in de ''echte wereld'' bijvoorbeeld door middel van stages en bedrijfsbezoeken. Door het bieden van keuzewerktijd heb je zelf de regie over jouw leren. De dag wordt afgesloten en geëvalueerd met de coach, waardoor je echt gezien wordt. 

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp