Proclaimer

Wij doen er alles aan om onze website actueel te houden

Doel yuverta.nl

Het doel van deze website is informatieverstrekking over opleidingen, trainingen en cursussen van Yuverta. We vertellen het verhaal van eigentijds groen onderwijs. 

Inhoud

We doen al het mogelijke om deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er informatie? Laat het ons dan weten via communicatie@yuverta.nl zodat we de informatie kunnen verbeteren. 

Yuverta.nl maakt gebruik van cookies om het bezoek op de website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan yuverta.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken. Hoe Yuverta omgaat met persoonsgegevens is vastgelegd in onze verklaring over privacy en cookies.

Persoonlijk, niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Yuverta behoudt zich het auteursrecht voor op alle informatie van Yuverta, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wil je er gebruik van maken, neem dan contact met ons op via communicatie@yuverta.nl.

Yuverta werkt doorlopend aan optimale toegankelijkheid voor iedere bezoeker van haar websites.