omhoog
Yuverta vmbo Heerlen

Meld je aan

Wil je je aanmelden bij Yuverta vmbo Heerlen? Wat fijn om te horen! We kijken er naar uit om jou te helpen groeien. Bij Yuverta zet je de eerste stappen richting de toekomst. Om de aanmelding goed te laten verlopen hebben we hieronder beschreven hoe dit gaat. 

De aanmeldperiode in Parkstad loopt van 7 maart 2022 tot en met 1 april 2022.

Afhankelijk van de huidige basisschool van uw zoon / dochter is er een andere aanmeldprocedure. Er zijn twee groepen: Leerlingen van Innovo-scholen die werken met Ldos en leerlingen van Movare-scholen / scholen van buiten Parkstad. Neem contact met ons of met de huidige basisschool op als u niet zeker bent wat op u van toepassing is.

Aanmelden leerlingen van Innovoscholen

Leerlingen van Innovoscholen kunnen zich op twee manieren aanmelden, dit is afhankelijk van de basisschool. Dit kan via Ldos of via het aanmeldformulier (zie onderstaande rode button). 

Leerlingen van Innovo-scholen die werken met het systeem Ldos kunnen zich aanmelden via de huidige basisschool. Jullie hebben bericht van de basisschool gehad dat jullie bij hen moeten aangeven voor welke middelbare school jullie kiezen. De basisschool draagt de gegevens van uw zoon / dochter aan ons over. Neem dus contact op met de groep 8 docent om uw zoon / dochter aan te melden. Alle scholen van Innovo vindt u op www.innovo.nl/scholen

Aanmelden leerlingen van Innovo/Movare-scholen en van buiten Parkstad

Alle scholen van Movare vindt u op www.movare.nl/scholen. Deze leerlingen, leerlingen van Innovo die niet werken met Ldos en de leerlingen afkomstig van basisschool van buiten Parkstad melden zich direct bij ons op school aan middels onderstaand formulier. Dit formulier kunt u per post opsturen (Heldevierlaan 12, Heerlen), per mail naar ons toesturen (administratie.heerlen@yuverta.nl) of bij ons langsbrengen.

Lukt het niet om het aanmeldformulier in te vullen? Dan kunt u via onderstaand formulier een aanmeldgesprek plannen dat plaatsvindt op onze school. We lopen dan samen het aanmeldformulier door.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn