Yuverta mavo Aalsmeer biedt een traject aan gericht op de doorstroom naar de havo. We hebben een samenwerking met het Hermann Wesselink Collega (HWC) in Amstelveen voor onze leerlingen die kans maken om door te stromen naar de havo.

Businessklas

Droom van je eigen onderneming of wil je later de handel in? Dan zit je bij Yuverta mavo Aalsmeer goed. De businessklas is een themaklas waar je de eerste kneepjes van het ondernemen leert door het vooral zelf te doen.

Leren met de iPad is niet alleen leuker, maar ook beter! Want dat betekent leren op je eigen manier en tempo. Dit doen we op een interactieve, spannende manier. We zien ook op welke manier jij het beste leert. Zo kunnen we je beter verder helpen!

Groene school

Groen denken en doen. Dat is wat je bij ons kunt leren. Want Yuverta mavo Aalsmeer is een school waar je leert over over duurzaamheid en milieu. Dat is belangrijk in de wereld waarin jij opgroeit. Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen? Dan is Yuverta mavo Aalsmeer iets voor jou!

Eco-schools

Duurzaam omgaan met onze omgeving en materialen vinden wij belangrijk. We verminderen ons afval en scheiden bewust het afval dat overblijft. We zetten de verwarming niet aan als de ramen open staan en we doen mee aan de warme truiendag.