omhoog

Yuverta mbo Roermond

13 activiteiten

Wil je graag met dieren werken? Past handel meer bij jou? Of wil je juist onze leefomgeving mooier en duurzamer maken. Je vindt jouw opleiding bij Yuverta mbo Roermond!

Bij Yuverta studeren ondernemende studenten die willen bijdragen aan de ontwikkeling van de regio. Er zijn allerlei opleidingen met verschillende soorten studenten: zowel stoere hoveniers en loonwerkers als fanatieke paardensportstudenten. Allemaal zijn ze op weg naar een beroep waarin ze hun passie kwijt kunnen. En op weg naar een baan in een regio met veel innovatie, ondernemerschap en een groot retail-aanbod en toerisme.

Groene leefomgeving

Ben je graag buiten actief en afwisselend bezig? Dan is een hoveniersopleiding wat voor jou! Met dit diploma kun je zo aan de slag om mooie tuinen en parken aan te leggen en te onderhouden. Voor een hovenier is geen dag hetzelfde.
Als je graag een bijdrage wil leveren aan een duurzame leefomgeving dan is de opleiding Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving misschien iets voor jou.

Land- en tuinbouw

De opleidingen Loonwerk, groen, grond en infra maken gebruik van een eigen wagenpark met grote, agrarische machines. De loonwerkstudenten leren deze veilig in te zetten voor de grote klussen op het land en in stedelijk gebied. Techniek en innovatie is hun specialiteit!   

Dier

Bij onze opleidingen Paardensport en -houderij kom je met veel nationaliteiten in aanraking. Nederlandse grooms en ruiters zijn bijvoorbeeld internationaal in trek. 

Handel

Wie Roermond zegt, zegt retail! Veel mensen komen naar Roermond om te shoppen en natuurlijk zijn er goede verkopers nodig. Is dat ook iets voor jou? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding.

Omdat Roermond dichtbij de grenzen ligt, krijgen alle studenten het eerste jaar het vak Duits. Dat maakt jouw diploma nog waardevoller en jou inzetbaar in de Euregio!

Welke opleiding jij ook kiest, bij Yuverta voel jij je thuis. Onze docenten bieden jou een plek waar je persoonlijk wordt geholpen om het beste uit jezelf te halen.


Yuverta mbo Roermond

Jagerstraat 6
6042 KA Roermond
Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn

Yuverta mbo Roermond