Aanmelden voor een opleiding

Aanmelden studiejaar 2023-2024

Zo werkt het:

  1. Klik hieronder op de knop met 'aanmelden'.
  2. Kies de opleiding die je wilt volgen. Soms moet je ook nog aangeven naar welke schoollocatie jij wil en op welk niveau jij de opleiding wil volgen.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de website voor Centraal Aanmelden MBO, oftewel CAMBO.
  4. Log in met je DigiD en volg de stappen in de aanmeldmodule.
  5. Is je aanmelding gelukt? Dan ontvang je een bevestigingsmail.
  6. Daarna krijg je een uitnodiging voor een welkomstgesprek. In de uitnodiging vind je de tijd en locatie.

Aanmelden volgend studiejaar

Vanaf 1 november 17.00 uur kun jij je op deze website aanmelden voor een mbo-opleiding voor schooljaar 2024-2025. We kijken ernaar uit om jou te helpen groeien. Bij Yuverta zet je de eerste stappen richting de toekomst.  

Meer informatie

Om je aan te melden heb je een eigen DigiD nodig.

  • Heb je dit nog niet? Vraag deze op tijd aan via DigiD. De aanvraag duurt meerdere werkdagen.
  • Heb je geen DigiD én is het niet mogelijk om deze aan te vragen? Voor uitzonderlijke situaties heb je een code nodig van onze school om een account voor Centraal Aanmelden MBO aan te maken zonder DigiD. Om een code aan te vragen kun je een e-mail sturen naar administratie@yuverta.nl met de redenen voor de aanvraag.

Voor sommige opleidingen is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt: ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, op volgorde van aanmelddatum. Is de opleiding vol? Dan kom je op een wachtlijst. Wil je hier meer over weten? Lees hier verder.

Wil je nog meer weten over aanmelding, toelating en inschrijving mbo? Lees hier het hele beleid onder het kopje mbo documenten, toelatingsbeleid.

Hulp nodig? Vul het contactformulier in of bel met onze administratie op 088 435 42 93 of 088 851 31 00. We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Wil je iets weten over een opleiding of de schoollocatie? Neem contact op met de school van jouw keuze.

Wanneer je aanmelding goed bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging van Yuverta. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een welkomstgesprek, waarin de tijd en locatie vermeld staan.

Wil jij meer weten over de mbo-opleidingen? Meld je aan voor een activiteit. Kom bijvoorbeeld naar een open dag of kom proefstuderen.