omhoog

Aanmelden

Aanmelden voor een opleiding

Wil je je aanmelden bij Yuverta? Daar zijn we blij mee! Via deze website kun je je eenvoudig online aanmelden.

Zo werkt het:

 1. Ga naar het opleidingenoverzicht en vind daar de opleiding die bij jou past. 
 2. Via de opleidingspagina kun je je direct aanmelden via de rode button 'aanmelden'. Geef, indien nodig, aan bij welke schoollocatie en op welk niveau je de opleiding wilt volgen.
 3. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar CAMBO, de opleiding van je keuze is dan al ingevuld.
 4. Log in met je DigiD en volg de stappen.
 5. Wanneer je inschrijving goed bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging van Yuverta. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een welkomstgesprek. In de uitnodiging staan de tijd en locatie vermeld.

DigID

Om je aan te melden heb je een eigen DigiD nodig. Heb je dit nog niet? Vraag het op tijd aan via DigiD. De aanvraag ervan duurt meerdere werkdagen.

 • Geen DigiD?

  Heb je geen DigiD hebt én kun je die ook niet aanvragen? Dan heb je een code nodig van onze school om een account voor Centraal Aanmelden MBO aan te maken zonder DigiD.
  Stuur je aanvraag voor een code via dit formulier
  of bel met onze administratie op 088 435 42 00.
  We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.

Heb je vragen over je aanmelding?

Heb je een vraag over je aanmelding of heb je hulp nodig bij het aanmelden. Laat het ons weten met dit online formulier. Onze administratie neemt dan contact met jou op.

Heb je een vraag over je opleiding?

Wil je iets weten over de inhoud van de opleiding of de schoollocatie, neem dan contact op met de school van jouw keuze.

Na je inschrijving

Wanneer je inschrijving goed bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging van Yuverta. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een welkomstgesprek, waarin de tijd en locatie vermeld staan.

Kennismaken mbo?

Wil jij meer weten over de mbo-opleidingen? Meld je aan voor een activiteit. Kom bijvoorbeeld naar een open dag of kom proefstuderen.


Zie ook:

Delen
 • Facebook
 • Twitter
 • E-mail
 • WhatsApp
 • LinkedIn