Yuverta mbo Boxtel

Yuverta mbo Boxtel

Ontdek onze school

Yuverta mbo Boxtel

Yuverta mbo Boxtel is een agro-technische school. Voor opleidingen op het gebied van landbouw, veehouderij of tuin-en landschap ben je bij ons aan het juiste adres. 

Kom kennismaken

Yuverta mbo Boxtel is een school met ongeveer 800 studenten. Het schoolgebouw is overzichtelijk en ruim. De school is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer én er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Ontdek de grote praktijkhal met moderne tractoren en machines én onze grote schooltuin. Een groot machinepark staat voor je klaar en wordt iedere tien weken aangevuld met andere machines. Jij gaat hier zelf aan de slag! Praktijklessen veehouderij verzorgen we op locatie bij melkvee- en varkenshouderijen. Daar zijn we trots op!

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken!

Onze komende open dagen zijn dit schooljaar op

  • woensdag 31 januari 2024 van 18.00 tot 21.00 uur.
  • dinsdag 12 maart 2024 van 18.00 tot 21.00 uur.

Op 31 januari, tijdens de open avond, vinden ook de skills talentswedstrijden Tuinontwerp- en aanleg plaats bij ons op school. Kom hier ook een kijkje nemen!

Dit is Yuverta mbo Boxtel

Grote praktijkhal met moderne machines
Persoonlijk
Vakmanschap centraal
Samenwerken met bedrijven uit de regio

Wij doen het!

Wij doen het!

video
Talent laten zien bij Skills Heroes
video
Skills Heroes Techniek en mechanisatie
Internationaal
AgroChallenge 2022

Proef de sfeer bij ons op school

Rondleiding door de praktijklokalen

Neem een kijkje in de praktijkruimtes waar de studenten Loonwerk, Techniek en mechanisatie en Hovenier hun lessen krijgen. 

Nog meer weten

Twijfel je tussen de bol of bbl-opleiding?

Kies bij Yuverta mbo Boxtel voor de gecombineerde leerweg op niveau 2 of 3. In de gecombineerde leerweg bol/bbl kun je flexibel de opleiding volgen. In het eerste leerjaar volg je vooral lessen op school en in het tweede deel van je opleiding ga je aan de slag bij een werkgever. Je stapt dus tussentijds over van de bol- naar de bbl-opleiding. Er zijn vaste overstapmomenten, je coach begeleidt je hierbij. Je bepaalt dus altijd samen met je coach wanneer voor jou een geschikt overstapmoment is zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

De gecombineerde leerweg kun je volgen bij de opleidingen:

Op de pagina's van de opleidingen vind je informatie over de toelatingseisen per opleidingsniveau.

Dit is afhankelijk van je hulpvraag en ondersteuningsbehoefte. Op school hebben wij een zorgteam. Als je bij ons op school start kun je in gesprek iemand uit het zorgteam. Samen bespreken we welke hulp passend is voor jou.

Contact

Yuverta mbo Boxtel

Schouwrooij 2, 5281 RE Boxtel