omhoog

Yuverta mbo Aalsmeer

1 activiteit

Wil je graag met dieren werken? Past teelt of handel bij jou? Of wil je werken met bloemen en stylen? Je kunt er ook voor kiezen om onze leefomgeving mooier en duurzamer maken.
Je vindt jouw opleiding bij Yuverta mbo Aalsmeer!

Yuverta mbo Aalsmeer is een overzichtelijke locatie met vele opleidingen. Onze school is centraal gelegen in Het Groene Hart en vlakbij de veiling. Bovendien zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij ons volg je opleidingen op het gebied van teelt en handel, of dierverzorging, bloemen en styling en de groene leefomgeving. We hebben veel contact met het bedrijfsleven waardoor je onder andere interessante stages en excursies krijgt en altijd kunt kennismaken met de nieuwste technieken. Uiteraard is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor onze studenten.

Bbl-opleiding Boomkwekerij en Hovenier in Boskoop

In de opleiding Boomkwekerij leer je op locatie bij Greenport Boskoop. Je aandacht ligt vooral op de teelt van sierheesters, coniferen en vaste planten zowel in de volle grond als in de pot- en containerteelt.

Vanaf het schooljaar 2022/23 start Yuverta ook met de bbl-opleiding Hovenier in Boskoop. De inschrijvingen voor de opleidingen in Boskoop gaan via de locatie Aalsmeer. 

Proefstuderen

Wil jij proefstuderen op maat? Stuur een e-mail naar mbo.aalsmeer@yuverta.nl. Laat daarin weten voor welke opleiding(en) jij wil proefstuderen. Tijdens het proefstuderen maak je kennis met vakdocenten en kun je vragen stellen aan studenten. Ben je verhinderd? Geen probleem, dan kijken we samen naar een andere datum.

Yuverta mbo Aalsmeer

Linnaeuslaan 2
1431 JV Aalsmeer
Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn

Yuverta mbo Aalsmeer