Yuverta vmbo Heerlen

Yuverta vmbo Heerlen

Ontdek onze persoonlijke school

Kleinschalig en persoonlijk

Bij Yuverta vmbo Heerlen ontdek jij wat je leuk vindt. We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Jouw ontwikkeling staat altijd voorop! Je krijgt alle vakken die andere vmbo-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. In en rond onze school kom je overal groen tegen: dieren, planten, bloemen en een kas. 

Kom kennismaken

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool en wil je kennismaken met onze middelbare school? Kom naar de open dag op zaterdag 4 november! Binnenkort vind je hier ook onze andere kennismakingsactiviteiten terug. 

Dit is Yuverta vmbo Heerlen

Praktijklessen bloem, groen, dier, koken en techniek
Afwisseling in doen en denken
Eco-School
Persoonlijke groei staat centraal

360° tour door onze school

Neem een kijkje in onze 360° wereld waarbij je door onze school kunt lopen en je door onze leerlingen wordt meegenomen in de wereld van Yuverta vmbo Heerlen.

Je kunt het beste een kijkje nemen via laptop of pc.

Wij doen het

 

 

 

 

Wij doen het

 

 

 

 

Video
Leerlingen schitteren op Skills Talents
Video
Dit is Yuverta

Nog meer weten?

Heb je dyslexie of dyscalculie? Dan krijg je extra tijd bij het maken van je toetsen. En als je wil, bieden we ook ondersteuningslessen aan.

We zijn een 'groene' school. Dat betekent dat je bij ons - naast de gewone vakken - ook groene praktijkvakken krijgt. Je komt meer te weten over dieren, bloemen of koken.

Ook hebben we aandacht voor duurzaamheid. Zo zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst!

Ja, zeker! Met je Yuverta-diploma kun je alle mbo-richtingen op. Van groen, techniek, zorg tot economie.

Ja, want stagelopen is een goede manier om te ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat en om jezelf beter te leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld stagelopen in een winkel, in een tuincentrum, of op een kinderboerderij. Tijdens zo’n stage doe je werkervaring op. Daar leer je heel veel van. Door een stage krijg je een beter beeld over wat je wel en niet leuk vindt en waar je goed in bent. Dit helpt je bij het kiezen van een vervolgopleiding en je beroep. 

Elke school heeft een schoolgids waarin je meer kunt lezen over het onderwijs. Hierin staat ook veel praktische en belangrijke informatie over het schooljaar. De schoolgids wordt aan het begin van ieder schooljaar via ons intranet (Yunet) met ouders en leerlingen gedeeld. Benieuwd? Lees hier de schoolgids van het lopende schooljaar.

Let op: dit is een voorbeeld. Het kan zijn dat er op Yunet een recentere versie is gepubliceerd.

Contact

Yuverta vmbo Heerlen

Heldevierlaan 12, 6415 SB Heerlen