vmbo Amersfoort
vmbo Amersfoort leerlingen werken met groen

Yuverta vmbo Amersfoort

Ontdek onze groene school

Yuverta vmbo Amersfoort

Bij ons leer je door te denken en te doen

Kom kennismaken

Groen denken en doen

Dat is wat je bij ons kunt leren. Yuverta vmbo Amersfoort is een school waar je veel leert over dieren, voeding, natuur en techniek, maar ook over duurzaamheid en milieu. Dat is belangrijk in de wereld waarin jij opgroeit. De nieuwe groene wereld. Wil jij daar ook je steentje aan bijdragen? Dan is Yuverta vmbo Amersfoort iets voor jou! De datum voor de eerstvolgende open dag staat binnenkort op deze pagina. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor activiteiten?

> Ja, houd mij per e-mail op de hoogte van activiteiten

We nemen je mee: dit is onze school

Dit is Yuverta vmbo Amersfoort

Bij Yuverta vmbo Amersfoort leer je volgens speciale lesprogramma’s die zijn gericht op samenwerken en leren in de 21ste eeuw. We gebruiken daarvoor moderne middelen, methoden en technieken die jou extra voordeel geven. Het onderwijs bij Yuverta sluit aan op wat jij doet én kan.

Kleinschalig onderwijs
Persoonlijke aandacht
Prakijkles met dieren
Interactief leren op de iPad

Nog meer weten?

 

 

 

Heb je dyslexie of dyscalculie? Dan krijg je extra tijd bij het maken van je toetsen. En als je wil, bieden we ook ondersteuningslessen aan.

We zijn een 'groene' school. Dat betekent dat je bij ons - naast de gewone vakken - ook groene praktijkvakken krijgt. Je komt meer te weten over dieren, bloemen of koken.

Ook hebben we aandacht voor duurzaamheid. Zo zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst!

 

Ja, zeker! Met je Yuverta-diploma kun je alle mbo-richtingen op. Van groen, techniek, zorg tot economie.

Ja. Yuverta betaalt 25% van de aanschafwaarde van de iPad, als de iPad via ons bestel- en betaalsysteem WIS Collect wordt besteld. Neem contact met ons op om hier meer over te weten.

Contact

Yuverta vmbo Amersfoort

Bergenboulevard 11, 3825 AG Amersfoort