chr. vmbo Alphen aan den Rijn
vmbo plezier in de klas

Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Zoek je een kleine school waar je je thuisvoelt?

Yuverta chr. Alphen aan de Rijn

Bij Yuverta willen we graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je snel thuis voelt. We hebben leuke en interessante doe-lessen waarbij je van alles leert over dieren, planten, voeding en robots.
 

Kom kennismaken

Leuk dat je interesse hebt in onze school. We zijn een kleine gezellige school die jou laat ontdekken waar je goed in bent en leuk vindt.  Je leert ons beter kennen via o.a. de open dag of een proefles op school. De eerstvolgende open dag is op 1 februari 2023. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden?

> Ja, houd mij per e-mail op de hoogte van activiteiten

Dit is Yuverta vmbo

Dit is Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Eco-school
iPad in de klas
Internationaal gerichte vakken
Christelijke identiteit

Wij doen het

Bekijk de video's van leerlingen van Yuverta vmbo. 

 

 

 

 

Wij doen het

Bekijk de video's van leerlingen van Yuverta vmbo. 

 

 

 

 

Video
Leerlingen schitteren op Skills Talents
Video
Dit is Yuverta

Nog meer weten

Tijdens verschillende momenten besteden we aandacht aan geloof en geloofszaken binnen onze multiculturele samenleving. Want wij vinden dat ieder mens uniek is en met respect behandeld moet worden. En ook wordt er stil gestaan bij belangrijke christelijke vieringen zoals Kerst en Pasen en leren we over verschillende wereldgodsdiensten bij het vak godsdienst.

 

Duurzaamheid is voor ons het gebruiken van regen voor de verzorging van onze planten. Het kweken van eigen kruiden en gewassen om deze te gebruiken tijdens de kooklessen. Wij gebruiken de mest van onze dieren als voeding voor de planten. Daarnaast verminderen we ons afval en scheiden we wat overblijft. We zetten de verwarming niet aan als de ramen open staan en we doen mee aan de warme truiendag.

 

Je eerste aanspreekpunt is altijd je coach. Hij of zij kent jou goed en je kunt bij je coach met alles terecht. Maar soms heb je een beetje extra begeleiding of hulp nodig. Dat kan zijn omdat je dyslectisch bent, je niet lekker in je vel zit of omdat je last hebt van faalangst. Gelukkig doen we er alles aan om jou te helpen. Bijvoorbeeld door gesprekken met je te voeren of je een training te laten volgen.

 

 

Video over de open dag

Wil je een idee krijgen van de open dag en van onze school? Bekijk deze animatie. 

Contact

Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Kalkovenweg 62, 2401 LK Alphen aan den Rijn