chr. vmbo Ottoland

Yuverta chr. vmbo Ottoland

Zoek je een kleine en gezellige school?

Yuverta chr. vmbo Ottoland

Kom naar Yuverta in Ottoland. Wij zijn een kleine school waar bijna iedereen elkaar kent. Als school vinden wij het belangrijk dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je snel thuis voelt op onze school.

Kom kennismaken

Bij ons op school leer je in een inspirende en duurzame omgeving. Je krijgt les over dieren, voeding, natuur en techniek maar ook over duurzaamheid en milieu. Om kennis te maken met onze school organiseren wij open dagen en doe-middagen waarbij je alles leert over dieren, planten en voeding. Kom daarom kennis maken bij ons op school.

Doe-middag 16 november 2022: van 13:30 tot 16:00. Wij organiseren doe-middagen zodat je kan kennis maken met onze school. Ouders krijgen verschillende voorlichtingen en de leerlingen wonen een les bij. Schrijf je hiervoor in via deze link.

Doe-middag 30 november 2022: van 13:30 tot 16:00. Schrijf je hiervoor in via deze link.

De eerstvolgende open dag is op 27 januari 2023. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden?

> Ja, houd mij per e-mail op de hoogte van activiteiten

 

We nemen je mee: dit is onze school

Dit is Yuverta chr. vmbo Ottoland

Yuverta Ottoland is een kleine christelijke vmbo school. Bij ons op school kent iedereen elkaar. We bieden bij ons op school veel praktijklessen aan, zoals kooklas, groengroep en techklas. Hierdoor leer je ook door te doen.

Persoonlijke begeleiding
Groene school
Kleinschalig
Praktijklessen

Wij doen het

 

 

 

 

Wij doen het

 

 

 

 

Video
Leerlingen schitteren op Skills Talents
Video
Dit is Yuverta

Groengroep

Bij Yuverta Ottoland kun je kiezen voor de Groengroep. Want wij zijn een school  waar je veel leert over dieren en natuur maar ook over duurzaamheid en milieu. Dat is belangrijk in de wereld waarin jij opgroeit. Moestuinen, biologische markten, streekproducten, foodfestivals, tuinieren, eigen energie opwekken, afvalverwerking, noem maar op. Het gebeurt al volop om je heen. Maar ook elektrische auto's, zonnepanelen en daken van flats met mooie tuinen en kantoren met groene muren vol planten. Dat is de nieuwe groene wereld.

Nog meer weten

 

 

 

Heb je dyslexie of dyscalculie? Dan krijg je extra tijd bij het maken van je toetsen. En als je wil, bieden we ook ondersteuningslessen aan.

We zijn een 'groene' school. Dat betekent dat je bij ons - naast de gewone vakken - ook groene praktijkvakken krijgt. Je komt meer te weten over dieren, bloemen of koken.

Ook hebben we aandacht voor duurzaamheid. Zo zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst!

 

Ja, zeker! Met je Yuverta-diploma kun je alle mbo-richtingen op. Van groen, techniek, zorg tot economie.

Ja. Je kunt hier wel een financiële toelage voor krijgen. Neem contact met ons op om hier meer over te weten.

Identiteit

Wij zijn een christelijke school. Wij vinden dat ieder mens uniek is en met respect behandeld moet worden. Niet zomaar, maar omdat de Bijbel ons dat vertelt. Wij zien het als onze christelijke taak om kinderen, ieder op zijn eigen niveau, te begeleiden naar volwassenheid. Zij mogen zich bij ons ontwikkelen tot volwaardige leden van de maatschappij. 

Contact

Yuverta chr. vmbo Ottoland

B 140, 2975 BK Ottoland