Groeien doen we samen

Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen

Je krijgt bij ons volop kansen om je op persoonlijk en professioneel vlak (verder) te ontwikkelen. Of je nu voor de klas staat of werkt in de onderwijsondersteunende diensten, bij Yuverta hebben we ruime ontwikkelmogelijkheden voor alle collega’s.

Dit is goed geregeld

 Bij Yuverta leren we met elkaar en van elkaar. Onze eigen Academy speelt hierin een belangrijke rol. Dit is dé plek voor het volgen van workshops en trainingen die aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkeling en/of doelstellingen van jouw team. De Academy is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied, de maatschappij en ze weten we wat er speelt binnen de organisatie. Of je nu voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent, de Academy is er voor jou.

Als je bij ons in dienst komt dan is de cao-mbo van toepassing. Daarnaast hebben we bij Yuverta een aantal fijne collectieve afspraken. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • Nagenoeg alle schoolvakanties vrij (ook als je niet voor de klas staat)
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%
  • Een telefoonvergoeding
  • Goede reiskostenvergoeding en als je met het OV naar je werk reist dan wordt dit zelfs 100% vergoed
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor iedere werknemer zonder medische toetsing waarvan Yuverta 50% betaalt en de medewerker 32% korting krijgt

We dragen bij aan een duurzame wereld en vitaliteit. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een leasefiets, gunstig een fiets aanschaffen of je kiest voor een financiële tegemoetkoming in de kosten van jouw sportabonnement. Daarnaast stimuleren we gebruik van het openbaar vervoer. Als je met het OV naar je werk komt dan worden deze kosten 100% vergoed.

Daarnaast hebben we een hybride werkbeleid. Samen met je team en leidinggevende bespreek je hoe je werkt binnen Yuverta: op locatie én vanuit huis.

Daarnaast bepaal jij zelf welke arbeidsvoorwaarden voor jou belangrijk zijn. Wij bieden je ruimte, onder andere, op het gebied van professionalisering, duurzaamheid en vitaliteit.