Groeien doen we samen

Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen

Dit is goed geregeld

Je krijgt bij ons volop kansen om je op persoonlijk en professioneel vlak (verder) te ontwikkelen. Of je nu voor de klas staat of werkt in de onderwijsondersteunende diensten, bij Yuverta hebben we ruime ontwikkelmogelijkheden voor alle collega’s.

Als je bij ons in dienst komt dan is de cao-mbo van toepassing. Daarnaast hebben we bij Yuverta een aantal fijne collectieve afspraken. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • Nagenoeg alle schoolvakanties vrij (ook als je niet voor de klas staat)
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%
 • Een telefoonvergoeding
 • Goede reiskostenvergoeding en als je met het OV naar je werk reist dan wordt dit zelfs 100% vergoed
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor iedere werknemer zonder medische toetsing waarvan Yuverta 50% betaalt en de medewerker 32% korting krijgt

Yuverta Academy is hét platform als het gaat over jouw ontwikkeling. De Yuverta Academy is de plek als het gaat om het ontwikkelen, prikkelen, boeien én inspireren van jou als professional. Binnen de Academy is er ruimte voor alle professionaliseringsvragen. Zowel voor collectieve thema's, als op regio-, locatie-, team- en individueel niveau.

We ondersteunen jouw ontwikkeling door inzet van verschillende werkvormen:

 1. Trainingen en workshops
 2. Procesbegeleiding, teambegeleiding
 3. Coaching in de klas
 4. (Individuele) loopbaan coaching
 5. Ontwikkeltrajecten (persoonlijk Leiderschap)
 6. Opleidingen

We hopen je gauw als nieuwe collega te mogen begroeten! En als je bij ons start, dan is de begeleiding goed geregeld. Of je nu voor de klas staat, bij ons komt te werken als leidinggevende of in de onderwijsondersteunende diensten met ons programma YUstart, zorgen we er samen voor dat je goed begint bij Yuverta. 

Twee keer per jaar organiseren we voor alle nieuwe collega's de online bijeenkomst YUstart. Tijdens deze bijeenkomst heet het college van bestuur je hartelijk welkom, maak je kennis met andere nieuwe collega's, krijg je praktische informatie over waar je wat kunt vinden en bij wie je terecht kunt voor vragen en zijn er mini-workshops.

Als je nieuw voor de klas staat, dan krijg je op jouw school een intensief inductietraject. En daarnaast zijn er natuurlijk veel collega's die jou met raad en daad willen bijstaan!

In het programma 'YUstart voor leidinggevenden' maak je als nieuwe leidinggevende kennis met onze cultuur, ons verhaal en wat het betekent om een Yuverta-collega te zijn. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor nieuwe leidinggevenden. We vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Het totale programma bestaat uit een 8-tal bijeenkomsten. 

We dragen bij aan een duurzame wereld en vitaliteit. Dat vinden we belangrijk. Daarom kun je bij Yuverta gebruik maken van verschillende regelingen voor jouw vitaliteit en welzijn. Je kunt, met de zogenaamde cafetaria-regeling, gunstig een fiets aanschaffen of je kiest voor een leasefiets, dat kan ook. Met de cafetariaregeling kun je ook kiezen voor een financiële tegemoetkoming in de kosten van jouw sportabonnement. Zo wordt sporten wel heel aantrekkelijk! Daarnaast stimuleren we het gebruik van het openbaar vervoer. Als je met het OV naar je werk komt dan worden deze kosten 100% vergoed. 

Verder hebben we een hybride werkbeleid. Samen met je team en je leidinggevende bespreek je hoe je werkt binnen Yuverta: op een locatie en vanuit huis.