Het Groene Lyceum van Yuverta Eindhoven is een gezellige school waar je snel iedereen leert kennen. We vinden het belangrijk dat jij ontdekt wat je leuk vindt. Daarom begeleiden we je met veel persoonlijke aandacht.

Dit zijn wij:

Onze school bereidt leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plek vinden. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

Tevredenheid ouders en leerlingen

Omdat we in 2020 zijn gestart met het Groene Lyceum, hebben we nog geen informatie over ouder- en leerlingtevredenheid. Natuurlijk hebben we dat wel van onze huidige opleidingen.
Op de site 'scholen op de kaart' lees je de resultaten van die tevredenheidsonderzoeken.

Je goed voelen op school

We willen dat jij je veilig voelt op school, dat jij jezelf kunt zijn en dat je je vertrouwd voelt. Daarom hebben we een anti-pestprotocol. We ondernemen actie met gepeste leerlingen, pesters en meelopers. Maar nog belangrijker: we willen pesten voorkomen, binnen en buiten de school.

Je kunt meedenken en -praten over onze school! Leerlingen kunnen deelnemen aan de leerlingenraad. Ook hebben we een ouderactiviteitencommissie.

Lestijden

De lestijden liggen tussen 08:30 en 16:15 uur. Op dinsdag ben je uiterlijk om 14:30 uur uit.
De onderbouw en bovenbouw hebben andere lestijden en pauzetijden.

Groen en gezond

Wij vinden een gezonde leefomgeving en levensstijl belangrijk. We hebben daarom een gezonde schoolkantine en we hebben het keurmerk 'Eco-School'. Dat laatste betekent dat we aandacht besteden aan duurzaamheid binnen de school.