omhoog

Yuverta mbo Heerlen

Ben je gek op dieren? Past iets met voeding meer bij jou? Of wil je de groene omgeving (ook in de stad) mooier en duurzamer maken? Bij Yuverta mbo Heerlen vind je een opleiding die bij je past!

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De mbo-opleidingen van Yuverta mbo Heerlen richten zich op leven in én om de stad.

Als je bij Yuverta mbo Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de voeding en leefstijl coaches, de hoveniers én de adviseurs duurzame leefomgeving!

In Heerlen zie je dat tuinen, parken maar ook balkons en gevels worden aangekleed met groen. Werk en leef je graag in de natuur dan is een natuur- en hoveniersopleidingen iets voor jou. Met dit diploma kun jij zo aan de slag, want er zijn veel vakmensen nodig om het groen in en rond de stad aan te leggen én te onderhouden.

De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers! Ben jij ook gek op bloemen en stylen? Dan zijn de opleidingen Bloem, groen en styling vast iets voor jou. Je leert er over de nieuwste, duurzame interieurconcepten. Zo kun je de mooiste bloemwerken maken of je verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen.

Word jij ook blij van huisdieren? In de dierenverblijven van Yuverta mbo Heerlen vind je poezen, konijnen, geiten, schapen, vogels, maar ook vissen en slangen. Als je wilt leren hoe je ze het beste kunt verzorgen en behandelen, kijk dan eens bij de opleiding Dierverzorging of de opleiding Paraveterinair.  

Er is steeds meer behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Bij onze opleidingen voeding en voorlichting leer jij bijvoorbeeld om te adviseren over een healthy lifestyle.

Yuverta mbo Heerlen

Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn

Yuverta mbo Heerlen