Yuverta mbo Heerlen

Je vindt jouw opleiding bij Yuverta mbo Heerlen!

Welkom bij Yuverta mbo Heerlen

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De mbo-opleidingen van Yuverta mbo Heerlen richten zich op leven in én om de stad.

Als je bij Yuverta mbo Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de hoveniers, de paraveterinairs, de toegepast biologen én de adviseurs duurzame leefomgeving!

Kom kennismaken

Hulp nodig bij je studiekeuze? Ontdek onze mbo-opleidingen en vind een studie die bij jou past! 

Op zaterdag 24 februari kun je tussen 10:00 en 16:00 uur kennismaken met onze opleidingen Adviseur duurzame leefomgeving en Toegepaste biologie op onze praktijklocatie de Polfermolen in Valkenburg. Kennismaken met een van onze andere opleidingen? Meld je aan voor een meeloopdag!

Dit is Yuverta mbo Heerlen

Praktijklessen bij bedrijven in de regio
Veel dieren op school
Kleinschalige school met persoonlijke aandacht
Centraal gelegen, dichtbij station

Groen Doen Dag

Yuverta, Ecobiose en AB Werkt organiseren zaterdag 24 februari 2024 een dag voor iedereen die kennis wil maken met de groene sector of al werkzaam is in deze branche. Tijdens de Groen Doen Dag staat alles in het teken van werken en leren in het groen!

Dit is Yuverta mbo Heerlen

Virtuele tour

Loop door onze school en laat je door onze studenten meenemen in de wereld van Yuverta. Je kunt ook naar binnen bij onze praktijklocaties waar je als student minimaal een keer per week les krijgt.

Wij doen het

Swipe door de verhalen van onze studenten!

Wij doen het

Swipe door de verhalen van onze studenten!

Interview
Oud-student Sanne start haar eigen zorgboerderij
Video
Dierverzorging studenten bedenken duurzame innovatie
Video
Gerrit is Nederlands Kampioen Bloembinder!

Nog meer weten

Op de pagina's van de opleidingen vind je informatie over de toelatingseisen per opleidingsniveau.

Na jouw aanmelding voor een opleiding wordt je uitgenodigd voor het maken van een talentscan. Deze talentscan geeft ons een goed beeld van je motivatie, kennis en kunde. 

Als vervolg van het intaketraject ontvang je na de talentscan een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met de intakecoördinator. Tijdens dit overleg wordt de uitslag van de scan met je doorgenomen. Deze uitslag wordt gebruikt als vertrekpunt voor je begeleiding binnen Yuverta mbo Heerlen.  

Dit is afhankelijk van je hulpvraag en ondersteuningsbehoefte. Op school hebben wij een zorgteam. Als je bij ons op school start met een opleiding kun je in gesprek met iemand uit het zorgteam waarbij je aangeeft waar je tegenaan loopt. Vervolgens wordt er gekeken welke hulp passend voor jou is.

Contact

Yuverta mbo Heerlen

Heldevierlaan 12, 6415SB Heerlen