omhoog

Yuverta mavo Nederweert

Yuverta mavo Nederweert biedt vmbo gemengde en theoretische leerweg aan. We zijn een kleine persoonlijke school met een warme sfeer die overzichtelijk en toegankelijk is. Er is veel aandacht voor de behoeften van de leerlingen, op didactisch én sociaal-emotioneel niveau.

In de brugklas bieden wij de volgende praktijkvakken: groen, tekenen, expressie, kooklessen, techniek en Natuur- en scheikundepractica. Lees verder over ons onderwijs

Het schoolgebouw is onlangs duurzaam gerenoveerd en heeft een prettige uitstraling. Het groene paradijs (schoolterrein) heeft een kas met een plantenasiel, een buitenlokaal, volière, moestuin en grote natuurvijver. De pannakooi, pingpongtafel en voldoende picknicktafels om verleiden leerlingen buiten te pauzeren. Lees verder over onze school.

Wij vinden het belangrijk om leerlingen en ouders te informeren over de studievoortgang. Dit doen we op een positieve manier. Zo stimuleren en motiveren we onze leerlingen. Wij hechten waarde aan de schoolregels en zien toe op de naleving. Op die manier leren wij onze leerlingen respect voor elkaar, docenten en de schoolfaciliteiten te hebben.

Bovendien: Elke leerling kan en mag bij ons zichzelf zijn! Kom je kennismaken?


Yuverta mavo Nederweert

Pastoor van der Steenstraat 5
6031 EB Nederweert
Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn

Yuverta mavo Nederweert