Oud-student of docent?

Blijf in contact!

Ben jij oud-student of -docent van Yuverta of voorheen Wellant, Citaverde of Helicon?  Dan hebben we je nog steeds veel te bieden en blijven dus graag met je in contact!  

We houden je bijvoorbeeld op de hoogte van interessante bijeenkomsten, leuke cursussen en trainingen of nodigen je uit voor een reünie van je oude school of opleiding. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en bouw je aan een netwerk dat veel kansen en mogelijkheden biedt. 

Daarnaast kun je ons en de studenten van nu en de toekomst helpen. Bijvoorbeeld met advies over hoe we onze opleidingen nog beter/leuker/interessanter kunnen maken of het werven van nieuwe studenten.

Activiteitenkalender

Hoe is het met…?

Oud-studenten vertellen over hun stappen na het mbo.

Hoe is het met…?

Oud-studenten vertellen over hun stappen na het mbo.

Interview
"Ik leef mijn droom in Suriname!"
Bente maakt een bloemwerk
Interview
"Ik heb een eigen bedrijf zodat ik alles wat ik leuk vind, kan combineren."
Romy maakt aantekeningen na een brainstormsessie
Interview
'Ik vind het gaaf om impact te maken!'
Nando in een boom met een zaag
Interview
"In de toekomst hoop ik met mijn bedrijf professioneel te kunnen hobbyen"
Presentatie Nouchka Fontijn

Inspirerende en actieve presentatie voor oud-studenten bij Yuverta mbo Helmond

Op 25 maart gaf boksster Nouchka Fontijn een actieve lezing bij mbo Helmond. In de zomer van 2016 ging Nouchka als eerste Nederlandse vrouw naar de Olympische spelen, hier schreef ze geschiedenis door zilver te winnen. Nu geeft ze o.a. presentaties over talentontwikkeling, het maken van de juiste keuzes, mindset, veerkracht en samenwerking.

 

Alumni op Dutch Design Week 2023

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven presenteerden we met trots inspirerende werkstukken van getalenteerde studenten/alumni van de opleiding Bloem, groen en styling van mbo Den Bosch. (Oud)studenten Bloem, groen en styling van mbo Den Bosch lieten zien hoe je stijlvol en verrassend binnen- en buitenruimtes kunt inrichten en aankleden. Nu er veel uitdagingen op de bloemensector af komen, speelt duurzaamheid een grote rol. Hier spelen de Bloem-opleidingen op in door onder andere Bloei.Lab op te zetten. Resultaten hieruit -gemaakt door (oud)-studenten uit Den Bosch-waren te zien op de Dutch Design Week. 

 

Nieuwsbrief

In februari 2024 is er weer een nieuwsbrief uitgegaan naar alle Yuverta Alumni. Ind deze nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van interessante bijeenkomsten en activiteiten voor jouw vakgebied of persoonlijke interesse. Ook al ben je nu aan het werk of volg je een andere opleiding, we hebben je nog steeds veel te bieden en blijven graag met je in contact. Daarom sturen wij een aantal keer per jaar een nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over de lancering van de nieuwe hotspot Duurzaam Voedselsysteem in Deurne. Ook nodigen we je graag uit voor WereldCafé FF Concreet tijdens Skills The Finals in Den Bosch én voor een inspirerend symposium over duurzaam en toekomstgericht onderwijs bij Yuverta mbo Tilburg. 

Wil je ons iets vragen? Of wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar alumni@yuverta.nl

Open de nieuwsbrief