Yuverta mbo Geldermalsen

Een fijne plek waar jij je snel thuis voelt

Welkom bij Yuverta mbo Geldermalsen

Verzorg jij graag dieren? Ben je graag sportief in de natuur? Spot jij wildlife? Of wil je juist alles leren over teelt? Onze school heeft de opleiding voor jou! Ontwikkel jezelf voor de leukste, groene beroepen vanuit jouw talent, interesse en focus! 

Vanuit samenwerken met en in de regio, wordt leren en werken gecombineerd. Vakmensen en praktisch opgeleiden zijn keihard nodig!

Kom kennismaken

Hulp nodig bij je studiekeuze? Ontdek onze mbo-opleidingen en vind een studie die bij jou past!

Sfeervol en overzichtelijk

Yuverta mbo Geldermalsen is een prettige, kleinschalige school waar werken en leren samenkomen. Wij helpen jou bij je ontdekkingstocht zodat jij vol vertrouwen de wereld in gaat.

Samen met ongeveer 400 andere studenten ontwikkel je hier je eigen talenten in een open, relaxte sfeer. Je voelt je er snel thuis. Wij bieden actieve en praktijkgerichte opleidingen in Buitensport, Eco en wildlife, Dier, Maatschappelijke zorg en groen en Teelt en techniek.

Onze school werkt nauw samen met bedrijven, gemeenten en instellingen uit de regio. Zo ga je tijdens je opleiding regelmatig op bezoek bij bijzondere organisaties en bedrijven.

Dit is Yuverta mbo Geldermalsen

Persoonlijke aandacht
Leren in én met de praktijk
Centraal gelegen, dichtbij station
Fijne binnentuin

Wat vinden onze studenten van onze school

Nog meer weten

Is nog niet alles duidelijk? Hiernaast staan nog enkele onderwerpen. Wil je nog meer weten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bij ons op school krijg je naast je opleidingsspecifieke vakken ook  ondersteunende vakken, namelijk Nederlands, Engels (bij een niveau 4 oplediing) en rekenen.

Op de pagina's van de opleidingen vind je informatie over de toelatingseisen per opleidingsniveau.

Er is veel persoonlijk contact.en persoonlijke aandacht voor de studenten. De docenten kennen je bij naam en er is een goede band tussen de student en docent.

Ja. Als je een officiële verklaring inlevert bij het zorgteam, kunnen we afspraken met je maken over de faciliteiten die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan tijdverlenging of, indien nodig, een voorleesprogramma. Bij Yuverta werken we met Claroread als voorleesproggramma.

Dit is afhankelijk van je hulpvraag en ondersteuningsbehoefte. Als je bij ons op school start met een opleiding, kun je in gesprek met iemand van het team Onderwijsondersteuning, waarbij je aangeeft waar je tegenaan loopt. Vervolgens kijkt het team welke hulp passend voor jou is.

Wij doen het!

Wij doen het!

Video
Onze Robin is de beste Dierverzorger van Nederland!
Video
Student Mike vertelt over de opleiding Dier en management
Brand movie
Wij zijn Yuverta

Aanmelden mbo

Heb jij jouw mbo-opleiding gevonden en wil je je aanmelden voor onze school? Wat fijn!
Wij leggen je uit hoe het aanmelden werkt.

Contact

Yuverta mbo Geldermalsen

Burg. Roozenveld v/d Venlaan 7, 4191 PL Geldermalsen