Flex route niveau 2

Een flexibele opleiding die past bij wat jij kan én wil!

Flexibel opleiden met meer kans op een baan na de studie

Alle niveau 2 studenten volgen in het nieuwe schooljaar de Flex route. De nieuwe opleidingsroute is uniek in de regio en bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in één of meerdere studierichtingen. De invulling van de opleiding is breder, persoonlijker en gericht op de arbeidsmarkt.

Meer weten? Kom dan naar een proefstudeerdag of rondleiding bij Yuverta mbo Den Bosch.

Onze studenten en docenten vertellen je graag meer over de Flex route niveau 2

Nóg meer weten?

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden!

  • Arbeidsmarktgericht met breed inzetbare vaardigheden
  • Flexibel: tussentijds overstappen of 2 diploma's behalen is mogelijk
  • Persoonlijk: gericht op jouw wensen en mogelijkheden
  • Gericht op het werkveld waar jij in wilt werken: Bloem, Dier, Handel en logistiek of Voeding.

De Flex route maakt meer maatwerk mogelijk, rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gedurende de opleiding over te stappen naar een andere opleiding. Of om 2 diploma's te halen. Ideaal dus als je goed voorbereid wilt zijn op de arbeidsmarkt of een vervolgopleding.

De inhoud van de opleiding is zorgvuldig afgestemd met het bedrijfsleven, zo word je goed voorbereid op de praktijk en ben je breed inzetbaar. Door de flexibele opzet van de opleiding is er meer maatwerk mogelijk en kun je leren op de manier die het best bij je past. We helpen je om het diploma te behalen waar je mee verder kunt.

Natuurlijk kun je als je je diploma behaald hebt ook gaan werken. Je kunt dan terecht in de branche waarvoor je gekozen hebt, zoals de bloemenbranche, de voedingsmiddelenindustrie, de handel en logistiek of de dierverzorging. Maar omdat je met meerdere bedrijfstakken kennis gemaakt hebt, beschik je ook over de kennis en vaardigheden om elders te gaan werken, bijvoorbeeld ook bij grotere bedrijven. Je kansen op de arbeidsmarkt zien er goed uit!

Dat kan! Na deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 3.

Aanmelden?

Meld je aan voor de Flex route niveau 2 via de opleiding van jouw voorkeur.