Proefstuderen bij Yuverta mbo Heerlen

Maak kennis met de opleidingen

Proefstuderen

Locatie: Yuverta mbo Heerlen
Datum: 01-09-2023 - 06-06-2024
Tijd: 09:00 - 16:00
Type: Op locatie

Informatie over de meeloopdagen

Een meeloopdag is de ideale manier om te ervaren of een opleiding bij je past. Tijdens het meelopen ontdek je hoe een les eruitziet en je maakt meteen kennis met de praktijklocaties waar je ook les krijgt tijdens de opleiding.

Zo ga je bij de meeloopdag van Dierenartsassistent paraveterinair meelopen bij het Dierenbeschermingscentrum Limburg in Born. Bij de Dier-opleidingen (Dierverzorging, Dier en gedrag en Dier en management) loop je mee bij kinderboerderij Daalhoeve in Maastricht en bij Adviseur duurzame leefomgeving en Toegepaste biologie vindt jouw meeloopdag plaats in de Polfermolen in Valkenburg; dichtbij de natuur. De meeloopdag van onze entree-opleiding vindt op onze schoollocatie in Heerlen plaats.

Bij Yuverta mbo Heerlen krijg je vanaf dag een les in de échte praktijk en niet alleen op school.  

In het aanmeldformulier vind je per opleiding de beschikbare meeloopdagen. 

Wil je meelopen bij de opleiding Hovenier? Stuur dan een mail naar e.eussen@yuverta.nl, dan plannen we een meeloopdag voor je in!

Meer weten over proefstuderen?

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen

Wil jij kennismaken met onze opleidingen? Het hele schooljaar door bieden wij proefstudeermomenten aan. Klik op 'aanmelden' om te zien wanneer je welkom bent bij ons op school. 

In het aanmeldormulier (daar kom je via de knop 'bekijk alle opties') zie je alle beschikbare datums en tijden staan per opleiding en schoollocatie. Kies het moment dat jou het beste uitkomt en meld je aan. Op de dag zelf meld je je bij onze receptie. Zij vangen je op. 

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Vanaf 1 november kun je je aanmelden voor een opleiding bij Yuverta.