Yuverta vmbo Roermond

Yuverta vmbo Roermond

Ontdek onze duurzame en persoonlijke school

Ontdek je talent bij Yuverta vmbo Roermond!

Bij ons leer je door te denken en te doen. We hebben persoonlijke aandacht voor talent en interesses. Welke leerweg je ook kiest, bij Yuverta vmbo Roermond helpen onze leerkrachten om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Je leert in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. 

Naast theorie ook veel praktijk

Naast de theoretische vakken is er op onze school ook veel aandacht voor praktijk en creativiteit. Zo zijn er - in ons gloednieuwe gebouw - moderne praktijklokalen voor dierverzorging, voeding, techniek & robotica, bloemwerk en groene vormgeving. Zo leuk kan leren zijn!

Kom kennismaken

Je kunt op verschillende manieren komen kennismaken met onze school:

 

Workshops voor leerlingen van groep 8

Tijdens workshops maak je op een leuke manier kennis -samen met andere leerlingen van groep 8- met praktijkvakken van Dienstverlening & Producten (D&P). Er zijn nog drie workshops in januari '23: Kunst, Bootcamp en Bloem. Kijk hieronder bij de button 'Workshops' voor data en beschikbaarheid.

 

Open avond

De eerstvolgende open avond is op donderdag 2 februari '23 van 17u tot 20u. Je kunt via de onderstaande button aanmelden.

 

Infoavonden

Onze infoavonden zijn voor ouders en leerlingen van groep 7 & 8 die graag meer informatie hebben voordat ze de overstap maken naar onze school. Kijk voor data en beschikbaarheid hieronder bij 'infoavonden'.

 

Proefklas

Wil jij een keertje echt ervaren hoe een schooldag eruit kan zien bij Yuverta vmbo Roermond? Geef je dan op voor een proefklas op 15 februari of 1 maart. Klik voor meer info hieronder op de button.

Tot snel bij Yuverta vmbo Roermond!

Aanmelden voor vmbo Roermond 2023-2024

Ben jij eruit en wil je je aanmelden op onze school? Fijn om te horen!

Lees hier meer over de aanmeldprocedure