Yuverta chr. vmbo Boskoop

Yuverta Chr. vmbo Boskoop

Wil jij je snel thuisvoelen op een kleine school? 

Yuverta Chr. vmbo Boskoop

Bij Yuverta Chr. vmbo Boskoop kennen we al onze leerlingen. En onze leerlingen kennen alle docenten. Je voelt je er snel op je gemak. Vind jij het leuk om dingen te doen met je handen? We hebben leuke en interessante praktijklessen over dieren, planten, bloemen en voeding.

We nemen je mee: dit is onze school

Dit is Yuverta Chr. vmbo Boskoop

Interactief leren op de iPad
Veel buitenschoolse activiteiten
Praktijklessen, voor ieder wat wils!
Ecoschool: groen denken en doen

Wij doen het

 

 

 

Wij doen het

 

 

 

Aftermovie open dag
Blog
Ontdek onze FarmBot
Blog
Sporten voor je examen? Dat kan met LO-2!
Blog
Helpen de school verbeteren? Kom bij de leerlingenraad.
Video
Dit is Yuverta
Mosselpracticum
Techniekles
Klimles

Nog meer weten?

Heb je dyslexie of dyscalculie? Dan krijg je extra tijd bij het maken van je toetsen. En als je wilt, bieden we ook ondersteuningslessen aan.

Ja, zeker! We zijn een kleine school en kijken goed naar jou. We nemen de informatie vanuit de basisschool mee. Samen bepalen we welke ondersteuning je kan gebruiken.

Ja dat kan, als je een extra vak volgt. Met een diploma van de theoretische leerweg kun je op mbo vakopleidingen op niveau 3 volgen of middenkaderopleidingen op niveau 4. Een diploma van de theoretische leerweg geeft ook toegang tot de havo.

We zijn een 'groene' school. Dat betekent dat je bij ons - naast de gewone vakken - ook groene praktijkvakken krijgt. Je komt meer te weten over dieren, bloemen of koken.

Ook hebben we aandacht voor duurzaamheid. Zo zorgen we dat jij klaar bent voor de toekomst!

 

Ja, zeker! Met je Yuverta-diploma kun je alle mbo-richtingen op. Van groen, techniek, zorg tot economie.

Ja. Je kunt hier wel een financiële toelage voor krijgen. Neem contact met ons op om hier meer over te weten.

Ja. Naast alle lessen maken wij ook heel graag tijd voor leuke en educatieve activiteiten. In leerjaar 1 ga je op brugklaskamp, naar het Openluchtmuseum en ga je in de laatste weken naar het Klimbos. In leerjaar 2 ga je wadlopen en naar de Ardennen. In leerjaar 3 heb je diverse culturele activiteiten en bezoek je een buitenlandse stad. In leerjaar 4 sluiten we het jaar af in Walibi en ontdek je veel nieuwe sporten. Daarnaast doet elke mentorklas nog een klassenactiviteit en mogen de schoolfeesten in de onderbouw en het gala voor leerjaar 3 en 4 niet ontbreken.

Uiterlijk zes weken na 15 maart krijg je bericht over de aanmelding. Wij lezen alle dossiers zorgvuldig en hebben soms iets meer tijd nodig.

Zo weinig mogelijk. In de les maken we al veel oefeningen af. Hoe meer er lukt in de les, hoe minder huiswerk je hebt.

Over de klasgrootte kunnen we niets zeggen, omdat dit afhankelijk is van het aantal aanmeldingen. Uiteraard proberen we de klassen zo klein mogelijk te houden.

Bel met onze administratie om er achter te komen of je kan instromen.

Elke school heeft een schoolgids waarin je meer kunt lezen over het onderwijs. Hierin staat ook veel praktische en belangrijke informatie over het schooljaar. De schoolgids wordt aan het begin van ieder schooljaar via ons intranet (Yunet) met ouders en leerlingen gedeeld. Benieuwd? Lees hier de schoolgids van het lopende schooljaar.

Let op: dit is een voorbeeld. Het kan zijn dat er op Yunet een recentere versie is gepubliceerd.

Contact

Yuverta chr. vmbo Boskoop

Zijde 105, 2771 EV Boskoop