Werken bij Yuverta

Word jij onze nieuwe collega? 

Werk mee aan de toekomst en maak carrière in het onderwijs

Bij Yuverta ga jij aan de slag  met thema’s die ertoe doen: klimaat, energie, natuur, water, voeding en welzijn van mens en dier. Yuverta heeft 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste scholen zijn klein, waardoor iedereen elkaar kent. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Voel je thuis bij Yuverta

Naast een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Bij Yuverta is de cao-mbo van toepassing. Daarnaast bepaal jij zelf welke arbeidsvoorwaarden voor jou belangrijk zijn. Wij bieden je ruimte, onder andere op het gebied van professionalisering, duurzaamheid en vitaliteit.  

Bekijk de cao-mbo

Je kunt je verder professionaliseren door onder andere te leren van en met elkaar en het volgen van trainingen en cursussen via GoodHabitz of onze eigen Yuverta Academy. Dit is dé plek voor het volgen van workshops en trainingen die aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkeling en de doelstellingen van jouw team.  

Ben je een startende docent? Dan krijg je begeleiding en ontmoet je in ons Talentlab nieuwe collega’s en ga je met elkaar ontdekken en leren.  

We dragen bij aan een duurzame wereld en vitaliteit. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een leasefiets, een financiële tegemoetkoming in de kosten van jouw sportabonnement of een vergoeding voor openbaar vervoer. Onze gebouwen zijn duurzaam en veel schoollocaties zijn of worden een eco-school.

Samen met je team en leidinggevende bespreek je hoe je werkt binnen Yuverta: op locatie én vanuit huis.