Yuverta mbo Dordrecht

Yuverta mbo Dordrecht

Je vindt je opleiding bij Yuverta mbo Dordrecht.

Yuverta mbo Dordrecht

Kom kennismaken

Wil je aan de slag met water, klimaat of groen? Of past bloem, groen en styling of een dier-opleiding beter bij jou? Dan zit je goed bij Yuverta mbo Dordrecht.

Yuverta mbo Dordrecht is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Je krijgt les in ons nieuwe en duurzame schoolgebouw. We hebben een grote keuze aan opleidingen. Van Leefbare stad en klimaat, Hovenier, Bloem, groen en styling tot Dier. Je kunt zelfs kiezen voor een tweetalige paardenopleiding of een entree-opleiding.

Buitenruimte
Naast het duurzame schoolgebouw werken we hard aan onze buitenruimte. Hier vind je straks de nieuwste innovaties en technieken op het gebied van water en klimaat.

 

Wil jij meer weten over de mbo-opleidingen? Kom kennismaken!

Dit maakt ons uniek

Kleinschalig
Persoonlijk
Leren door te doen
Groene omgeving

Bekijk onze locatie

Wij doen het!

Swipe door de verhalen van onze studenten

Wij doen het!

Swipe door de verhalen van onze studenten

Blog
Rick (18) is voorzitter van de Centrale Studentenraad
Video
Talent laten zien bij Skills Heroes
Video
Gerrit is Nederlands Kampioen Bloembinder!
Video
Zilver voor dierstudent Tessa
Video
Emmely kwalificeerde zich voor Ondernemer retail

Programma 4Buiten


Het programma 4Buiten ambieert een innovatieve herinrichting van onze buitenruimte. We maken de buitenruimte niet alleen aantrekkelijker en herkenbaar, we gaan ook vergroenen en verduurzamen. ​

​Daarnaast gaan we het ook innovatiever inrichten: vanuit het SDG (Sustainable Development Goals) denken, multi-functioneel, verschillende sectoren verbinden en toekomstgericht. Met de herinrichting van de ​4Buitenruimte zetten wij onze ambities als duurzaamste mbo van Nederland door. ​

Innovatief is ook dat we gaan voor samen doen, verkennen en verbeteren ​
van de buitenruimte. Met docenten en studenten​ en ook breder: met bedrijven, overheid en burgers.

Algemene informatie

Yuverta mbo Dordrecht kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en kleinschaligheid. Met onze opleidingen word je klaargestoomd voor het werkveld. Denk hierbij aan projecten en lessen die in elkaar overvloeien en ieder jaar een stukje uitdagender worden. Dankzij de goede banden met het bedrijfsleven heeft iedere opleiding (internationale) werkweken en excursies, zodat je veel in de praktijk leert.

 

Contact

Yuverta mbo Dordrecht

Groenezoom 398, 3315 LA Dordrecht