omhoog
woensdag 2 februari 2022 12:30 - 15:30 uur

Kom in de klas - KIK

Kom in de klas - KIK

Het is toch heel spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, met andere kinderen, een andere manier van leren en daarnaast andere dingen leren... het is wel even wennen! Daarom organiseert Yuverta vmbo Horst de KIK oftewel: Kom in de Klas! 

Wat is KIK?

KIK is leerprogramma waarin groep 8 leerlingen kennis kunnen maken met de middelbare school en wat ze daar allemaal gaan beleven. Zij komen een kijkje nemen in de brugklas en kunnen al voelen hoe het is om naar een middelbare school te gaan. De afwisseling van theorie en praktijk staat in het KIK-programma centraal. Ook maken ze kennis met het groene onderwijs.

KIK data:

- woensdag 19 januari van 12.30 - 15.30 uur
- donderdag 20 januari van 12.30 - 15.30 uur
- woensdag 2 februari van 12.30 - 15.30 uur
- donderdag 3 februari van 12.30 - 15.30 uur

Wat neem je mee naar KIK?

Er is een grote en kleine pauze. Neem je daarom een lunch mee en een stuk fruit? 

Tot ziens bij KIK!

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn