omhoog
dinsdag 14 december 2021 19:00 - 20:00 uur

Online presentatie BBL Bos- en natuurbeheer

Online presentatie BBL Bos- en natuurbeheer

Denk jij weleens na over een carrièreswitch, zodat je meer buiten in de natuur bent? Of werk je al in de branche en wil je doorstuderen? Dan is de BBL-opleiding Bos- en natuurbeheer wellicht iets voor jou! Docent Arjan van Erk neemt je in deze online presentatie mee in de opleiding.

In de presentatie laten we je zien hoe de opleiding er globaal uitziet: wat leer je? Welke vakken krijg je? Wat leer je op school en wat leer je op het bedrijf? Daarnaast staan we uiteraard stil bij het (vinden van een) werkleerbedrijf, een heel belangrijk onderdeel van de opleiding. Uiteraard beantwoordt Arjan graag je vragen, dus stel ze gerust!

Op 14 december om 19:00 uur zit Arjan voor je klaar in Microsoft Teams via deze link (je hoeft zelf geen app van Microsoft Teams te hebben om de presentatie te volgen). Heb je vooraf vragen over deze presentatie? Mail naar Madelon Schepers: ma.schepers@yuverta.nl.

*Deze presentatie gaat over BBL Bos- en natuurbeheer. Zit je nog op het vmbo of kom je net van school af? Dan is BOL Bos- en natuurbeheer waarschijnlijk beter voor jou geschikt. Kom hierover meer te weten op onze open dag op 28 en 29 januari óf loop een dagje mee bij de opleiding.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn