yuverta.nl
Menu
vrijdag 18 december 2020

Kwartiermakers en plaatsvervangers zijn bekend

Begin november zijn we de procedure gestart voor de werving van kwartiermakers. Een groep van 17 bevlogen leidinggevenden die samen verder nadenken over de nieuwe organisatie op regio- en stafniveau. Na een zorgvuldig doorlopen procedure kunnen we ze bekendmaken.

Het was echt fijn om te zien dat een grote groep betrokken collega’s uit de drie organisaties belangstelling had voor deze rol en lef heeft getoond.

De procedure is begeleid door een externe wervingscommissie, die op 15 december haar advies over de geschiktheid van de deelnemers voor de rol van kwartiermaker besproken heeft met de Colleges van Bestuur. De commissie gaf terug positieve energie rond de fusie en het kwartiermaken te bemerken. Ook ontmoetten zij veel kwaliteiten en talenten aan tafel en voor een groot aantal kwartiermakersrollen betekende dit meerdere geschikte kandidaten.

De Colleges van Bestuur hebben op 17 december gezamenlijk een besluit genomen over wie de 17 kwartiersrollen gaan invullen en daarmee de beoogd regio-, onderwijs- of stafdirecteuren zijn. De komende fase is cruciaal in de organisatieontwikkeling en dit maakt dat we op ieder aandachtsgebied werken met zowel een kwartiermaker als een plaatsvervanger. Om met en van elkaar te leren.

Hieronder lees je per aandachtsgebied/regio wie de kwartiermaker en de plaatsvervanger(s) zijn.

Aandachtsgebied

Kwartiermaker

Plaatsvervanger(s)

Regio Groot Amsterdam

Widjai Nakorikantados

Ton Westerveld

Regio Metropool Rotterdam / Den Haag

Frederieke van der Vloed

Dorien Butter

Regio Midden – Nederland

Inge Thuys

Teun Stigter

Regio A15-corridor

Yvonne Ouwens

Hylke Wijnja

Regio Rivierengebied en heuvelrug

Arjen Jaarsma

Marieke Hulsbergen

Regio Groene Zoom

Aline Admiraal

Thijs Vermeulen

Agrifood Regio Den Bosch en Agrifood Regio Noord-Limburg

Harald Odinga

Ivo Hartgerink

Regio Brainport Eindhoven

Dionne Tiggelovend

Frouwke Ebbens

Regio Midden- en Zuid-Limburg

Ellen Laeven

Marij Dings

Onderwijs vmbo

Hans de Koning

Desirée Haan

Onderwijs mbo

Desirée Haan

Hans de Koning

Onderwijs llo

Claudia Chi

Marcel Creemers
Sophie van Kasteren

Onderwijskwaliteit & Innovatie

Daphne van der Aa

Elise van Vliet
Jessica Smits

Planning & Control

Bas Ligtvoet

Myrjam Esseling

Bedrijfsvoering

Joost Brouwers

Anita Booij

HR

Guido Voets

Sandra de Booij

Marketing & Communicatie

Marc van Zanten

Janneke Kuijpers
Sophie van Kasteren


De kwartiermakers en plaatsvervangers blijven in hun huidige functie werken in combinatie met hun rol als kwartiermaker of plaatsvervanger.

Als Colleges van Bestuur kijken we uit naar de samenwerking met de kwartiermakers en de plaatsvervangers. We willen nogmaals benadrukken dat we met alle deelnemers aan de procedure, ook buiten de rol van kwartiermaker en plaatsvervanger om, samen verder bouwen aan de nieuwe organisatie. We hebben iedereen keihard nodig.

In januari start de kwartiermakersfase. In een volgende update vertellen we meer over wat deze fase inhoudt, wat de opdracht is voor de kwartiermakers en zullen de kwartiermakers en plaatsvervangers zich nader aan je voorstellen.

Deel deze pagina opDelen