Yuverta vmbo Oegstgeest is een gezellige school. Je leert snel klasgenoten en leerkrachten kennen. We vinden het belangrijk dat jij ontdekt wat je leuk vindt. Daarom begeleiden we je met persoonlijke aandacht.

Leren met de iPad is niet alleen leuker maar ook beter. Want dat betekent leren op je eigen manier en eigen tempo. Dit doen we op een interactieve, spannende manier. Je leert hoe je creatief naar oplossingen kunt zoeken. Maar ook hoe je goed en verantwoord omgaat met de tablet, het internet en de digitale wereld.  We zien ook op welke manier jij het beste leert. Zo kunnen we je beter verder helpen.

Je kunt meedenken en -praten over onze school! Leerlingen kunnen deelnemen aan de leerlingenraad. Ook hebben we een ouderactiviteitencommissie.

We willen dat jij je veilig voelt op school, dat jij jezelf kunt zijn en vertrouwd voelt. Daarom hebben we een anti-pestprotocol. We ondernemen actie met gepeste leerlingen, pesters en meelopers. Maar nog belangrijker: we willen pesten voorkomen, binnen en buiten de school.