omhoog

Meld je aan

Wil je je aanmelden bij Yuverta Eindhoven? Wat fijn om te horen! We kijken er naar uit om jou te helpen groeien. Bij Yuverta zet je de eerste stappen richting de toekomst.

Ben je er al uit en wil je je aanmelden voor schooljaar 2022 - 2023?

Aanmelden voor onze school kan digitaal vanaf 7 maart om 00.00 uur tot 8 maart 20.30 uur!  Wij sluiten ons met ons wervings-en aannamebeleid aan bij de afspraken die het voortgezet onderwijs en het primair onderwijs in de regio Eindhoven hebben gemaakt.

Basisschool binnen Regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Eindhoven en Kempenland 
Zit je op een basisschool die binnen het samenwerkingsverband RSV PVO Eindhoven valt? Dan vind je hieronder informatie over hoe jij je kunt aanmelden voor onze school.

Aanmeldprocedure 

Van jouw basisschool heb je inloggegevens ontvangen voor het LDOS systeem. In dit systeem dien je aangemeld te worden voor onze school.

Aanmeldformulier Yuverta Eindhoven (vanaf 7 maart beschikbaar via deze link
Bij Yuverta willen we graag net iets meer van je weten dan de informatie die op het LDOS formulier (van het samenwerkingsverband) staat. We willen ten slotte zeker weten dat je bij ons op de juiste plek zit. Het is daarom van belang dat je ook het Yuverta Eindhoven aanmeldformulier invult.

Basisschool buiten Regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Eindhoven
Zit je op een bassischool die niet bij het samenwerkingsverband RSV PVO Eindhoven is aangesloten? Dan vind je hieronder informatie over hoe jij je kunt aanmelden voor onze school.

Aanmeldprocedure

Aanmeldformulier Yuverta Eindhoven (vanaf 7 maart beschikbaar via deze link)
Leerlingen die op een basisschool zitten buiten Eindhoven kunnen zich hier aanmelden met het Yuverta Eindhoven aanmeldformulier.


Lotingsprocedure en tijdpad

Indien er meer leerlingen zijn aangemeld dan dat er plek is in de klassen zijn we helaas genoodzaakt om te gaan loten op één of meerdere niveaus.
Op woensdagochtend 9 maart 2022 om 10.30 uur wordt via onze website bekend gemaakt of er wel of geen loting nodig is. Indien loting nodig is gebeurt dit door een notaris. De notaris zal tevens de volgorde van de reservelijst door loting vaststellen. Om 12.30 uur wordt de uitslag van de loting via de mail bekend gemaakt. 

De volledige lotingsprocedure vind je via deze link.

Instromen in schooljaar 2021-2022

Doordat onze klassen vol zitten is het niet mogelijk om in te stromen in leerjaar 2 of hoger.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn