omhoog

Onze school

Yuverta vmbo Amsterdam-Oost is een gezellige school. Je leert snel klasgenoten en leerkrachten kennen. We vinden het belangrijk dat jij ontdekt wat je leuk vindt. Daarom begeleiden we je met persoonlijke aandacht.

Gezond eten

Eén keer per week werk je in de schoolkeuken. Hier leer je waar je op moet letten als je in de keuken werkt. Zo zorg je bijvoorbeeld dat je werkplek altijd netjes en schoon is. 

Meepraten op school

Je kunt meedenken en -praten over onze school! Leerlingen kunnen deelnemen aan de leerlingenraad. Ook hebben we een ouderactiviteitencommissie.

iPad in de klas

Leren met de iPad is niet alleen leuker, maar ook beter! Het betekent dat je leert op je eigen manier en tempo. Dit doen we op een interactieve, spannende manier. Zo zien we op welke manier jij het beste leer en kunnen we je beter verder helpen. 

Yuverta Amsterdam-Oost Shop 

Op school is een echte winkel die iedere schooldag open is. De winkel verkoopt tweedehands spullen: servies, speelgoed, kleren en nog veel meer. Je kunt er dingen kopen die op school gemaakt zijn, zoals vogelhuisjes, kerststukjes en zitmeubels. De winkel wordt gerund door leerlingen. Ze staan achter de kassa, houden de winkel schoon en helpen klanten. 

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn