Yuverta het groene lyceum Kesteren

Yuverta het groene lyceum Kesteren is een gezellige school. Je leert je klasgenoten en docenten snel kennen. We vinden het belangrijk dat jij ontdekt wat je leuk vindt. Daarom begeleiden we je met veel persoonlijke aandacht.

Gezonde schoolkantine

Onze conciërge maakt in de lunchpauze regelmatig een lekker broodje. Ook in de gezonde-snack-automaat kun je iets lekkers kopen, bijvoorbeeld popcorn. Iets lekkers gevonden? Dan kun je heel gemakkelijk betalen met je schoolpas of bankpas! En heb je een waterfles? In de kantine kun je gratis watertappen!

Je kunt mee denken en praten over onze school! Leerlingen kunnen deelnemen aan de leerlingenraad. Ook hebben we een vestigingsraad waarin ouders mee kunnen denken over de school.

Yuverta het groene lyceum Kesteren streeft ernaar om iedereen een sociaal veilig en kleinschalig schoolklimaat te bieden. Een school waar je jezelf kunt zijn en waar je je vertrouwd voelt, zodat je jezelf optimaal kan ontwikkelen. Binnen onze school wordt daarom actief geïnvesteerd in relaties tussen leerlingen, ouders, docenten, onderwijsondersteunend personeel en andere betrokkenen. Daarbij ligt het accent op wat we wél willen: verbondenheid, een fijne samenwerking in de groep, en zijn we ons bewust van wat we niet willen: uitsluiten, pesten.

Vakanties 2021-2022

Wij vallen onder de vakantieregio Midden.

Herfstvakantie

18 t/m 22 oktober