omhoog
dinsdag 8 februari 2022 18:30 - 21:00 uur

Online Informatieavond

Online informatieavond

Gaat je kind volgend schooljaar naar de middelbare school? We vertellen je graag alles over onze school en ons onderwijs op de informatieavond. In verband met de huidige coronamaatregelen is de informatieavond dit jaar online, via Teams. Je kunt kiezen uit twee tijdstippen; van 18.30 tot 19.30 en 20.00 tot 21.00 uur. 

De aanmelding via het inschrijfformulier is gesloten. Wil je nog deelnemen aan de informatieavond? Stuur dan een mail naar: amersfoort@yuverta.nl.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met deelnamelink. Mocht je deze mail niet ontvangen, kijk dan in je spam mail. Ook daar geen bevestigingsmail? Stuur dan een bericht naar amersfoort@yuverta.nl.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn