omhoog
zaterdag 22 januari 2022 10:30 - 12:30 uur

Online open dag

Online open Dag

Op zaterdag 22 januari kun jij alles te weten komen over ons onderwijs: vmbo en voor leerlingen met havo in het advies: het groene lyceum.

Aanmelden

Zorg ervoor dat je bent aangemeld* voor onze online open dag zodat je op 22 januari om 10.00 uur een herinneringsmail met de link naar de online open dagen pagina kunt ontvangen.

Vroege vogels

Iedereen die zich voor 10 januari aanmeldt voor de open dag ontvangt het Yuverta Eindhoven belevenispakket via de post. In dit pakket vind je allemaal leuke doe-opdrachten van enkele vakken die je bij ons op school gaat krijgen. Zo kun je onze school toch een beetje in het echt beleven.

Online open dagen pagina

We zijn bezig met het maken van een pagina voor onze online open dag.
Op deze pagina vind je binnenkort meer informatie, filmpjes over onze vakken en de livestream. Zodra de pagina klaar is ontvang je de link naar de online open dag per mail.

Programma livestreams 22 januari

10.30 - 11.00 uur

Vmbo 

11.15 - 11.45 uur

Zorg en begeleiding

12.00 - 12.30 uur

Het groene lyceum


WhatsApp

Tijdens de livestreams kun jij vanaf je bank vragen stellen via WhatsApp. Deze worden dan beantwoord tijdens de livestream. Mocht er niet voldoende tijd zijn om alle vragen te beantwoorden dan ontvang je later die dag antwoord via WhatsApp.
Voeg alvast ons telefoonnummer: +31 40 259 5757 toe aan je contacten zodat je goed bent voorbereid!
Let op; WhatsApp accepteert het 040-nummer alleen als er +31 voor staat.

*Zodra je het aanmeldingsformulier voor de open dag hebt ingevuld ontvang je direct een bevestigingsmail waar een link in wordt vermeld, deze link werkt pas zodra onze online open dagen pagina gereed is.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn