omhoog

Yuverta mbo Gouda

Wil je graag met dieren werken? Past handel of techniek meer bij jou? Of land- en tuinbouw? Wil je juist onze leefomgeving mooier en duurzamer maken? Bij Yuverta vind je een opleiding die bij je past. 

De opleidingen worden gegeven op onze scholen in bijvoorbeeld Houten of Rijswijk
In Gouda starten geen nieuwe opleidingen. Uiteraard krijgen onze studenten, die al eerder zijn gestart met hun opleiding, hun lessen wél in Gouda. 

Yuverta mbo Rijswijk

We zijn er van overtuigd dat een duurzame leefomgeving belangrijk is en we bereiden onze studenten daar op voor. Met een opleiding voor bijvoorbeeld het ontwerp en onderhoud van stedelijk groen, dierverzorging of bloem, groen en styling ben je goed voorbereid op een duurzame toekomst. We zijn een kleinschalige school in een groene omgeving, centraal gelegen in de regio Haaglanden. Onze opleidingen worden op verschillende niveaus gegeven. De school is in de buurt van NS-station Rijswijk. 

Yuverta mbo Houten

Yuverta mbo Houten is een mooie locatie met een zeer uitgebreid aanbod aan moderne groene opleidingen. De school is op loopafstand van NS-station Houten en heeft een schitterend buitenterrein met o.a. tuinen, dierenverblijven, grote machines en werkruimtes. Of je nu iets zoekt met groen, bloem, vee, dier, paard of machines: in Houten vind je de opleiding die je zoekt. Wist je dat je er ook cursussen en trainingen kunt volgen? En dat havisten via een sprintopleiding versneld een mbo-opleiding kunnen doorlopen?


Yuverta mbo Gouda

Ronsseweg 555
2803 ZK Gouda
Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn

Yuverta mbo Gouda