omhoog
zondag 23 januari 2022 10:00 uur

Open dag | Geannuleerd

De online open dag van Yuverta mbo Eindhoven op zondag 23 januari gaat niet door.

Open dag op een later moment

Omdat we tóch echt de voorkeur hebben om studiekiezers persoonlijk bij ons op school te ontvangen, hebben we besloten om de online open dag van volgende week zondag 23 januari te annuleren. In plaats daarvan nodigen we studiekiezers graag op een later moment uit bij ons op school, zodat ze echt sfeer kunnen proeven en direct alle vragen kunnen stellen. We besluiten binnenkort hoe we dit binnen de huidige richtlijnen kunnen organiseren. 

Een antwoord op je vragen

Op vrijdag 21 januari is de online mbo kick-off van Yuverta. Via een livestream kom jij meer te weten over de mbo-richtingen van Yuverta. Daar ben je natuurlijk van harte welkom! En heb je een vraag? Laat dan je gegevens hier achter, een docent van de opleiding neemt binnen een week contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen! 


Contact 

Voor vragen kun je ook altijd terecht bij Karen Lathouwers via k.lathouwers@yuverta.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18961934.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn