omhoog
zondag 23 januari 2022 10:00 uur

Open dag

Ben jij benieuwd naar onze opleidingen en school? Kom dan naar onze open dag op zondag 23 januari van 10.00 tot 13.00 uur. Je bent van harte welkom! Zet de datum alvast in je agenda. Binnenkort kun jij je aanmelden!

Kijk rond en stel al je vragen

Op de open dag kun je al je vragen stellen aan onze studenten en docenten. Zo geven docenten je persoonlijk advies en vertellen ze je alles over onze opleidingen en delen studenten graag hun ervaringen stages, praktijklessen en toffe excursies.  Daarnaast kun je natuurlijk rustig rondkijken op onze school en in onze praktijklokalen.

Onze mbo-opleidingen:
Dierverzorging niveau 2 
Dierverzorging: oriëntatie paard
Hovenier niveau 2 
Boomverzorging/ETW niveau 3  (BBL) 

Alvast binnenkijken bij ons op school? Check de video:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op met Karen Lathouwers via k.lathouwers@yuverta.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18961934.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn