omhoog
zondag 14 november 2021 11:00 - 14:00 uur

Open Dag

Open Dag zondag 14 november

Zondag 14 november kun je kennis maken met onze mbo-opleidingen op het gebied van Dier, Buitensport en Voeding- en leefstijladviseur. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur op Scheepsboulevard 1 in Helmond. Er is van alles te zien, te doen en te proeven. 
Meld je nu aan!

Met jou als voeding- en leefstijladviseur wordt iedereen gezonder!

Wil jij je kennis over leefstijl en voeding combineren om mensen te adviseren en coachen naar een gezonde en actieve leefstijl? Bij de opleiding Voeding- en leefstijladviseur op niveau 4 leer je alles over voeding, sport en bewegen, koken, leefstijl, cultuur, gedragsverandering en de werking van het menselijk lichaam.

Tijdens de Open Dag ontdek je alles over de opleiding, hoe je recepten gezonder kunt maken en hoe belangrijk bewegen is voor een gezonde leefstijl!
Lees hier alles over de opleiding Voeding- en leefstijladviseur.

Buitensport, maak van de natuur je werkplek!

Ben je graag buiten, actief in de natuur en vind je het leuk om met mensen te werken? Bij Buitensport op niveau 3 én 4 leer je groepen te begeleiden bij buitensport activiteiten zoals mountainbiken, survivaltochten en nog veel meer. Je bent een enthousiaste doener die tegelijkertijd alles weet over het beheer van een recreatieterrein of camping. 

Tijdens de Open Dag kun je al je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding, en kun je de klimmuur van onze school bedwingen!
Lees hier alles over Buitensport cöordinator.

Dier, actief en praktijkgericht

Wil je van dieren je beroep maken? Ontdek dan de vier opleidingen die Yuverta mbo Helmond aanbiedt in de richting van Dier. Leer alles over dierverzorging, huisvesting en dierengedrag op niveau 3 en 4 bij de opleidingen Dier en gedrag en Dier en management. Toch liever leren over wilde dieren in gevangenschap en het wild? Dat kan bij de niveau 4 opleiding Wildlife management. Wil je de dierenarts en klanten met hun huisdieren goed helpen? Ontdek dan de opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair op niveau 4!

Tijdens de Open Dag zijn er docenten en studenten van alle opleidingen aanwezig die je meer kunnen vertellen en je vragen kunnen beantwoorden. Kom dus zeker langs!
Lees meer over Dier en gedrag, Dier en management, Dierenartsassistent paraveterinair en Wildlife management.

Zorgteam 

Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de mbo-studenten en de vakdocenten. Heb je nog vragen over zorg op school, of extra begeleiding? Onze zorgcoördinator is ook aanwezig op de Open Dag. 

Coronaklachten? Stel online je vragen van 13.30 uur - 14.00 uur
Heb je toch klachten? Blijf dan thuis, en stel je vragen online via Teams aan onze docenten! Van 13.30 uur tot 14.00 uur zitten zij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Gebruik onderstaande links om bij de opleiding van jouw interesse terecht te komen:

Dier en gedrag + Dier en management

Dierenartsassistent paraveterinair

Wildlife management

Buitensport coördinator

Voeding- en leefstijladviseur

Parkeren

Rondom het gebouw van Yuverta mbo Helmond zijn diverse parkeermogelijkheden. Tevens kun je parkeren op het terrein achter Foodtech Brainport en in de parkeergarage van Fletcher.

Delen
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • WhatsApp
  • LinkedIn