We zijn AAN!

Op 1 augustus, midden in de welverdiende zomervakantie, zijn wij Yuverta geworden. Om dat samen te vieren hielden we de Yuverta AANweek van 3 tot en met 10 september. 

Een week met iedere werkdag een afwisselend programma van online en offline activiteiten. Koningin Máxima opende bij Yuverta het mbo schooljaar, Yuverta the movie ging in premiere,  Floortje Dessing sprak met studente Robin en CvB-lid Cyrille en Tim van Hattum leerde ons meer over duurzaamheid.

De Yuverta Academy zorgde voor een afwisselend aanbod aan workshops, een mooie doorkijk van wat zij allemaal te bieden hebben. En er was nog veel meer!


We blikken samen terug!

Trots zijn we op de enthousiaste reacties! Op hoe we samen Yuverta AAN hebben gezet en iedereen die mee wilde doen.

Ook willen we iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan deze fantastische week.

Mocht de AANweek nu helemaal aan je voorbij zijn gegaan of wil je het gewoon nóg een keer beleven?!
Wij laten nog graag een paar hoogtepunten aan jullie zien!

 • Koningin Máxima bij Yuverta!

  vrijdag 3 september 2021
  Online

  De grandioze Nationale Opening van het nieuwe mbo-jaar, georganiseerd door de MBO raad, was afgelopen jaar bij Yuverta in Houten! Niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima heeft het nieuwe mbo-jaar geopend.  Zij benadrukte nog maar eens het belang van het mbo-onderwijs. "Als het goed gaat met het mbo, gaat het goed met ons allemaal." 

  Het thema van de Nationale Opening van het mbo-jaar was dit jaar ondernemen naar een betere toekomst. Na een spectaculaire openingsact, deelden studenten en docenten hun ervaringen over dit onderwerp. Zij gingen met elkaar en met prominente gasten in gesprek over ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie onder leiding van Karim Amghar, mbo-docent en televisie- en radiopresentator.

 • Yuverta the movie

  maandag 6 september 2021
  Online

  5,4,3,2,1 Actie!

  Een korte video, die wij met trots een film durven noemen.

  Een ode aan onze studenten, leerlingen en cursisten die thuis raken in hun toekomst. Die het verschil (gaan) maken. Een ode aan onze collega's die  iedere dag voor hen van betekenis zijn. Veel kijkplezier en delen is fijn! 

  #groeiendoejesamen

 • Duurzame Dinsdag met Tim en Floortje!

  dinsdag 7 september 2021
  Online

  Op dinsdag 7 september was het Duurzame Dinsdag! Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium kregen in politiek Den Haag. Het kabinet heeft op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst genomen met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven. Ook bij Yuverta vinden we het belangrijk om van betekenis te zijn voor onze omgeving.

  Wij hadden twee speciale gasten uitgenodigd om samen in gesprek te gaan over duurzaamheid, namelijk Floortje Dessing en Tim van Hattum.

  Naast deze speciale gasten hielden we een Masterclass over de SDG's. Tijdens de Masterclass was er aandacht voor welke SDG’s er zijn, waarom Yuverta de SDG’s heeft gekozen als fundament voor de organisatie en hoe jij een bijdrage zou kunnen leveren dan wel vergroten. 

  Wil je de livestream van Tim van Hattum en/of het interview met Floortje Dessing terug zien? Kijk dan snel verder hoe dat mogelijk is!

 • Yuverta Academy - workshops

  Online

  De Yuverta Academy verzorgde tijdens de Yuverta AANweek iedere dag diverse workshops. De workshops zaten in een mum van tijd vol!

  Het aanbod was onder andere:

  • Durf te tekenen!
  • Timemanagement
  • VR en onderwijs
  • Kwaliteiten- en motievenreflectie

  Wil je meer weten over het aanbod van de Yuverta Academy? Kijk dan snel op Yunet.

 • Van medewerker naar medeMerker

  donderdag 9 september 2021
  Online

  Yuverta: wij zijn thuis in de toekomst!

  Yuwhat? Yuverta is onze nieuwe naam, compleet met een nieuw jasje. En onze organisatie is meer dan dat! Wij zijn de experts in blauw-groen onderwijs. Wij zijn thuis in de toekomst. Wil je alles weten over het ontstaan van de naam, de merkstijl en onze belofte? En vooral hoe kun jij bijdragen om onze etalage te vullen met de juiste verhalen? In deze workshop van team Marketing en Communicatie, namen we collega's mee aan de hand van het Yuverta brandbook. Na afloop nog meer medeMerkers.  

  Deze workshop is terug te zien voor alle medewerkers van Yuverta, via deze link

Delen
 • Facebook
 • Twitter
 • E-mail
 • WhatsApp
 • LinkedIn